Lohn

by Lohn

/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.

      39 NOK  or more

     

1.
04:48
2.
05:31
3.
4.
05:49

about

“Med elementer fra jazz og elektronika utsettes sansene for et melankolsk og deilig utrykk man ellers skal lete lenge etter” (UKA-11)

Navnet Lohn kommer av ei lon, som er et sted der elva renner stille og dypt. Det er også navnet på gården i Folldal der Anne Stine Lohn vokste opp. Etter å i en periode ha lyttet mye til musikere som Lars Winnerbäck og Stein Torleif Bjella, ble hun inspirert til å benytte den stadig mer sjeldne, men vakre folldalsdialekta i sin egen låtproduksjon. Høsten 2010 samlet Anne Stine derfor en gjeng dyktige og ambisiøse musikere i Trondheim, med mål om å vise at tekster skrevet på ei utdøende norsk innlandsdialekt kan være verdt å låne øret til.

Anne Stine Lohn: vokal
Thomas Andersen: el-gitar, elektronikk
Lars Erik Brustad Melhus: orgel, analoge synther, kassegitar
Kjetil Torset Voldhaug: kontrabass, el-bass
Ole Mofjell: trommer, perkusjon

credits

released February 19, 2013

tags

license

all rights reserved

about

Lohn Trondheim, Norway

Navnet Lohn kommer av ei lon, som er et sted der elva renner stille og dypt. Det er også navnet på gården i Folldal der Anne Stine Lohn vokste opp. Inspirert av musikere som Lars Winnerbäck og Stein Torleif Bjella, ville hun bruke den stadig mer sjeldne, men vakre folldalsdialekta i sin egen låtproduksjon. Resulatet er en blanding av visesang og rock, ispedd jazzens og folkemusikkens improvisasjon ... more

contact / help

Contact Lohn

Streaming and
Download help

Redeem code